19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τεράστια η αγκαλιά της κοινωνίας για τον Στέλιο- Μαζεύτηκαν 156 δείγματα

Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ανθρωπιά στις μέρες μας όχι μόνο δεν χάθηκε αλλά “ζει και βασιλεύει” είναι το σημερινό αποτέλεσμα της συλλογής δειγμάτων για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών για βοήθεια του 39χρονου Στέλιου Λαζάρου απο την Πάφο. 


Ως γνωστόν την εκδήλωση την οποία στήριζε το PafosPress.com διοργάνωσε το προσωπικό και τη διεύθυνση των ξενοδοχείων Κωνσταντίνου σε συνεργασία με το σύνδεσμο Ύστερα ήρθε η Άνοιξη και σκοπό έχει να ενισχύσει την Τράπεζα δοτών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και φυσικά για να βοηθηθεί ο 39χρονος συμπολίτης μας Στέλιος Λαζάρου απο την Πάφο, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην εκδήλωση μαζεύτηκαν συνολικά 156 δείγματα και θα ενσωματωθούν στην ήδη μεγάλη Τράπεζα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος πριν ένα μήνα διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και χρειάζεται άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η σύζυγος του Στέλιου, Στέλλα Στυλιανού με μήνυμα στο προφίλ της στο FACEBOOK ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια τονίζοντας ότι με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες θα δοθεί η δυνατότητα στον Στέλιο να ζήσει και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους!!! 

Αγαπημένοι μου φιλοι,

Μετα το κάλεσμα μου για να βοηθήσουμε το Στέλιο μου , πετυχαμε να μαζέψουμε 156 δειγματα. Θα ήθελα να ευχαριστησω μέσα απο την καρδιά μου όλους και ενα ενα ξεχωριστα που μας χάρισαν απο το χρόνο τους και να έρθουν να βοηθήσουν με το να δώσουν δείγμα για μυελό των οστών.

Όλους τους φιλους, το PAFOSPRESS και τα χημεία Ολυμπίας Παυλίδη που κοινοποησαν την ανακοίνωση.

Επίσης τα χημεια Ολυμπίας Παυλίδης για τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε για τη συλλογή των δείγματων.

Το ξενοδοχείο ATHENA BEACH HOTEL και την εταιρεία CBH για την παραχώρηση της αίθουσας , τα κεράσματα και όλη τη βοήθεια που μας πρόσφεραν να πραγματοποιηθεί η συλλογή.

Αλλά και ενα μεγάλο Ευχαριστώ στο Σύνδεσμο ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ, τις Μαριες μου, για τη διοργάνωση της συλλογής του μυελού των οστων. Ακόμα και το ευχαριστω το θεωρώ λίγο μπροστά στο δωρο ζωής που δίνεται στο Στέλιο μου.

Γιατί χάρη σε εσάς θα του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι μας!!!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ