29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τα Χασαμπουλιά μέσα απο τα μάτια ενός Παφίτη φοιτητή (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πλάνα τα οποία στην κυριολεξία κόβουν την ανάσα ο νεαρός φοιτητής του Γουλβερχάμπτον Χρίστος Αθανασίου Πάπης θέλησε να καταγράψει την μοναδική ομορφιά της περιοχής χρησιμοποιώντας το drone του.


Τα πλάνα τα οποία είναι όντως μοναδικά δίνουν τη δυνατότητα σε όλους εμάς που δεν γνωρίζαμε τοσο καλά την περιοχή μέχρι σήμερα να δούμε στην ουσία και τι ακριβώς βρίσκεται πίσω απο τις περιβόητες πέτρες των Χασαμπουλιών.

Οι “δίδυμες πέτρες” έχουν τη δική τους ιστορία και συνδέθηκαν με θρύλους, μύθους και παραδόσεις. Είναι εκεί για να κόβουν την ανάσα και να λένε σε όλους ότι πιθανόν κάποιο αόρατο χέρι τις τοποθέτησε εκεί. Τόσο ο βράχος των Χασαμπουλιών όσο και η γύρω περιοχή με το ποτάμι και τα αιωνόβια δέντρα δημιουργούν ένα σκηνικό βγαλμένο μέσα απο ταινία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΣΑΜΠΟΥΛΙΩΝ

Ο Χρίστος, γιος του Μάριου και της Μαρίας Αθανασίου απο τη Γεροσκήπου, ακολουθώντας πιστά την παράδοση της οικογένειας Αθανασίου- Πάπη δεν θα μπορούσε να χαράξει διαφορετική πορεία αφού η αγάπη του για την εικόνα και την παραγωγή τον οδήγησε στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο και σε σπουδές Παραγωγής Ταινιών Κινηματογράφου.

Είμαστε σίγουροι ότι ο νεαρός αυτός στο μέλλον θα μας απασχολήσει συχνά και για ευχάριστους λόγους. Μπράβο Χρίστο!!!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ