17.9 C
Paphos
Thursday, May 9, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τα έκαναν “καλοκαιρινά”! “Σκούπα” και στην παραλία μεταξύ των ξενοδοχείων blue lagoon (πρώην ΑΜΑΘΟΥΣ) και imperial

Το ξήλωμα των υποστατικών πέρα από το περίπτερο στην Παραλία του ΣΟΔΑΠ, συνεχίστηκε και σε υποστατικό στην παραλία μεταξύ των ξενοδοχείων blue lagoon (πρώην ΑΜΑΘΟΥΣ) και imperial.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, συνεργείο του Δήμου Πάφου εκτελώντας διαταγές, έκανε στην κυριολεξία “καλοκαιρινό” το εν λόγω υποστατικό.

“Αυθαίρετη η παρέμβαση του Δήμου Πάφου” αναφέρουν  οι επηρεαζόμενοι – “Απόλυτη νομιμότητα η ενέργεια του Δήμου”, τονίζει ο Φαίδωνος

Στην περίπτωση του περιπτέρου στην παραλία του ΣΟΔΑΠ, έγιναν σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Δήμου για παράνομη και αυθαίρετη πράξη αφού όπως υποστηρίζουν υπήρχε σύμβαση την οποία ο Δήμος Πάφου δεν σεβάστηκε και ούτε έδωσε προειδοποίηση για το γεγονός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πάφου ερωτηθείς από το sigmalive να τοποθετηθεί επί του θέματος ανέφερε ότι η ενέργεια αυτή του Δήμου βρίσκεται σε πλαίσια απόλυτης νομιμότητας μιας και απομακρύνει στην ουσία καθετί μη αδειούχο.

Στην περίπτωση των δυο αυτών περιπτέρων συμπλήρωσε ο κ.Φαίδωνος, δεν υπάρχει καμιά νόμιμη άδεια ανέγερσης.
Το τί θα γίνει στη συνέχεια και το αν οι υποθέσεις θα έχουν και συνέχεια θα δείξει ο χρόνος.
Σκούπα και στην παραλία μεταξύ των ξενοδοχείων blue lagoon (πρώην ΑΜΑΘΟΥΣ) και imperial
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ