23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθηκε ο 35χρονος για υβριστικά μηνύματα σε αστυνομικό – Αποκάλεσε και κλόουν στο Facebook τον Αρχηγό

Χειροπέδες πέρασαν χθες τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε 35χρονο, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία απέστειλε μέσω Facebook  προσβλητικά μηνύματα σε αστυνομικό, ενώ αποκάλεσε μέσα από δημόσια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, τον Αρχηγό Αστυνομίας κλόουν.


Όπως αναφέρεται στην καταγγελία ο 35χρονος απέστειλε υβριστικά μηνύματα στον αστυνομικό μέσω του κοινωνικού δικτύου, αποκαλώντας τον έμπορο ναρκωτικών.

Ο ίδιος άντρας αποκάλεσε τον Αρχηγό Αστυνομίας κλόουν σε δημόσια ανάρτηση του, κάνοντας μάλιστα λόγο, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της δημοκρατίας μέσα από το κείμενο του, για διασύνδεση πολιτικών με μέλη του οργανωμένου εγκλήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα i-eidisi ο 35χρονος κατηγορήθηκε γραπτός και αφέθηκε ελεύθερος την Πέμπτη 30/9/2016, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασε στη σελίδα του νέα ανάρτηση, αναφέροντας τα πιο κάτω:

«Αν και οι μπάτσοι έχουν όλα όσα έχω στους υπολογιστές, ήθελαν τον υπολογιστή και το κινητό μου. Ένας λόγος θα μπορούσε γιατί επιθυμούν να μέσα από rootkits ότι μάλλον δεν μπορούσαν να ανιχνεύσουν. Το απομακρυσμένο σύστημα ελέγχου που χρησιμοποιούν για hacking είναι ένα rootkit που δεν μπορεί να ανιχνευθεί ή να αφαιρεθεί από το λογισμικό προστασίας antivirus. Δεν ξέρω τι μέθοδο ανίχνευσης rootkit  θα χρησιμοποιήσουν για να ελέγξουν εάν ο υπολογιστής στέλνει πληροφορίες, αλλά αμφιβάλλω ότι μπορούν να εντοπίσουν άλλες ομάδες που εμπλέκονται».

Πηγή: i-eidisi

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ