29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Στο Γραφείο Ευημερίας τα αδέλφια του νεκρού βρέφους μετά τη σύλληψη των γονιών τους

Η κατάθεση των γονιών του άτυχου βρέφους απο τη Ρουμανία σε σχέση με το αποτέλεσμα της πολυσέλιδης ιατροδικαστικής έκθεσης ήταν αυτά που οδήγησαν στη σύλληψή τους από την Αστυνομία όπως πρώτο αποκάλυψε το PafosPress.com.

Οι γονείς, ηλικίας 29 ετών, δήλωσαν ότι το βρέφος έπεσε απο τον καναπέ, ύψος περίπου 70 εκ., κάτι που οδήγησε στις γνωστές συνέπειες που επέφεραν τελικά το θάνατό του στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Από το πόρισμα των ιατροδικαστών φαίνεται ξεκάθαρα ότι το βρέφος πέθανε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η κρανιοεγκεφαλική κάκωση ωστόσο δεν φαίνεται να μπορεί να προκύψει, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, με πτώση απο ύψος μόλις 70 εκατοστών.

Τέλος να αναφερθεί ότι με τη σύλληψή των δυο γονιών, νωρίς το απόγευμα, το Γραφείο Ευημερίας προχώρησε σε συνεργασία με την Αστυνομία στη ανάληψη της φροντίδας των άλλων δυο ανήλικων παιδιών των Ρουμάνων μέχρι να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Τα παιδιά θα παραχωρηθούν προσωρινά σε φιλική οικογένεια του ζεύγους μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και αν θα παραμείνουν και οι δυο υπο κράτηση αλλά και για πόσο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλο το ιστορικό για το βρέφος- Απο την ανάνηψη μέχρι τη σύλληψη των γονιών του για ανθρωποκτονία

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ