23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πως οι στρατιώτες στον Παχύαμμο βοήθησαν την Αστυνομία; (pic)

Πριν από τρεις ημέρες στην Αστυνομία Πάφου σήμανε συναγερμός μετά από πληροφορία ότι νεαρός, που επισκέφθηκε πρόσφατα την Πάφο από το εξωτερικό είχε εξαφανιστεί από το σπίτι όπου διέμενε, πληροφορία που έδωσαν στις Αρχές οι γονείς του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Δύναμη και όλες οι σχετικές υπηρεσίες για εντοπισμό του νεαρού η εξαφάνιση του οποίου μάλιστα διασυνδέθηκε και με την κλοπή αυτοκινήτου από την Πέγεια.

Εκεί που οι έρευνες συνεχίζονταν στις μια πληροφορία που ήρθε από τους στρατιώτες που υπηρετούσαν στο φυλάκιο του Παχυάμμου αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη για εντοπισμό του νεαρού αλλά και του οχήματος το οποίο τελικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο νεαρός εντοπίστηκε στην περιοχή, κατόπιν της πιο πάνω υπόδειξης και η Αστυνομία σε συνεργασία με το Κ.Σ. Πωμού, τους κατοίκους αλλά κυρίως τους στρατιώτες μερίμνησαν να εντοπιστεί και να αποφευχθούν τα χειρότερα αφού υπήρχαν από την οικογένεια και ανησυχίες για τις προθέσεις του αλλά και την κατάσταση της υγείας του βάσει προβλήμάτων που αντιμετώπιζε.

Αυτό που πολλές φορές η Αστυνομία λέει ότι η συνεργασία με το κοινό είναι και χρήσιμη και απαραίτητη σε αυτή την περίπτωση αποδείχθηκε περίτρανα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ