20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πυροβόλισαν νεαρούς στην Αργάκα- Θέση αστυνομία και δηλώσεις γονιών

Στο Νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια μετά από ρίψη πυροβολισμών νοσηλεύονται δυο νεαροί από την Πάφο μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Αργάκα.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο Αστυνομίας χθες βράδυ γύρω στη 1:20 μέλη της ΑΔΕ Πάφου τα οποία διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή Αργάκας είδαν τετράτροχη μοτοσυκλέτα να κινείται ύποπτα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσει ο οδηγός αυτός δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος προς το μέρος των αστυνομικών.

Τα μέλη της ΑΔΕ, όπως αναφέρεται από το Αρχηγείο Αστυνομίας, για να ανακόψουν την τετράτροχη στην οποία επέβαιναν δυο νεαροί έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς ωστόσο οι δυο νεαροί απομακρύνθηκαν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως λήφθηκε πληροφορία ότι επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς δυο νεαροί ηλικίας 22 και 19 ετών με τραύματα στα πόδια.

Τι λέει η οικογένεια των νεαρών;

Οι γονείς των δυο νεαρών απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας και κάνουν λόγο για υπερβολική αντίδραση των αστυνομικών.

Τα παιδιά μας κινούνταν στον κύριο δρόμο Αργάκας, ούτε σε παραπλήσιους δρόμους ούτε κάπου ύποπτα. Τους άναψαν ένα φανάρι στα μούτρα οι αστυνομικοί η ώρα μια και είκοσι το πρωί οι οποίοι δεν είχαν κανένα διακριτικό ότι ήταν αστυνομικοί και ήταν και με πολιτικό αυτοκίνητο. Δεν σταμάτησαν γιατί δεν ήξεραν ποιοι είναι.

Δέχθηκαν καταιγισμό απο σφαίρες και τραυματίστηκαν στα πόδια. Έχασαν αρκετό αίμα και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Καταγγείλαμε ήδη την υπόθεση στην Επίτροπο Διοικήσεως και στην Αστυνομία αλλά θα κάνουμε το ίδιο και στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν τα παιδιά μας και είναι καθαρά από τύχη που είναι σήμερα ζωντανά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ