16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανήλικοι “φλερτάρουν” με ηλεκτροπληξία σε Δημοτικό πάρκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ντροπή μας. Μόνο απαράδεκτη είναι η εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό πάρκο στην περιοχή Κάτω Περβόλια, πίσω απο το Kings Avenue Mall. Ο παιδότοπος στον οποίο αναφερόμαστε περιβάλλεται απο τις οδούς Άγγελου Σικελιανού και Γεώργιου Σεφέρη.

Όπως καταγγέλνουν γονείς στο PafosPress.com παρά τις συχνές και απεγνωσμένες τους προσπάθειες να ευαισθητοποιήσουν κάποιους αρμόδιους στο Δήμο Πάφου βρίσκουν πόρτες κλειστές.

Η κατάσταση που επικρατεί μάλιστα πέραν της ανθυγιεινής είναι και επικίνδυνη αφού μικρά παιδιά είναι άμεσα εκτεθειμένα μπροστά απο τον κίνδυνο “φλερτάροντας” με ηλεκτροπληξία. Σπασμένα φωτιστικά, με εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια σε μια περίοδο μάλιστα που με την βροχή ενδέχεται να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα θυμίζουν μια εικόνα πόλης που μόνο συγχρονη δεν μπορεί να λέγεται. Λάστιχα ύδρευσης σε περίοπτη θέση σαν παγίδες για τους περαστικούς και σκουπιδαριό ανευ προηγουμένου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επειδή μάλιστα ζούμε σε μια κοινωνία που η ανάληψη ευθύνης απο τους υπεύθυνους μοιάζει να είναι σαν είδος πολυτελείας θέλουμε να διευκρινήσουμε ότι στο πάρκο υπάρχει ρεύμα αφού όσα φωτιστικά δεν είναι σπασμένα λειτουργούν κανονικά κατά τις βραδινές ώρες.

Η πιο πάνω διευκρίνιση (ότι το ρεύμα δεν έχει αποκοπεί) κρίνεται, απο το PafosPress.com, απαραίτητη γιατί μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου αυτοί που έχουν την ευθύνη ενδέχεται να δηλώσουν ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και μέχρι την αποκατάσταση του έχει αποκοπεί προσωρινά το ρεύμα για προστασία των χρηστών του πάρκου.

Η εικόνα δεν περιποιεί τιμή σε κανένα και κυρίως σε εκείνους που οφείλουν να διατηρούν το πάρκο καθαρό και σε λειτουργήσιμη κατάσταση. Η κριτική αφορά και πολιτικούς προϊστάμενους, μηδενός εξαιρουμένου και υπηρεσιακούς του Δήμου Πάφου. 

Εκείνο τέλος που ως φιλολογικό ερώτημα θα ήταν καλό να τεθεί είναι αν κάποιος απο τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Δήμου, ή κάποιος απο τους εικοσιένα εκλεγμένους έμενε στην περιοχή, αν θα δεχόταν το παιδί του να παίζει κάτω απο τέτοιες συνθήκες;

Φιλολογικό πάντα το ερώτημα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ