20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ-ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Διπλή διάσωση- Κινδύνεψαν να πνιγούν δύο αδέλφια ηλικίας 9 και 15 χρόνων

Διπλή διάσωση πραγματοποίησαν πριν απο λίγο στην παραλία των Ποτίμων οι δύο ναυαγοσώστες της περιοχής, Σάββας Παπασάββας και Δημήτρης Σωκράτους.


 

Συγκεκριμένα η ώρα έξι το απόγευμα τα δύο αδέλφια απο τη Μεγάλη Βρετανία, ηλικίας 9 και 15 χρόνων αντίστοιχα περπατούσαν αμέριμνα στην άκρη της θάλασσας στην παραλία των Ποτίμων όταν κάποια στιγμή τα κύμματα τους κτύπησαν με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω και να τους τραβήξει το ρεύμα της θάλασσας μέσα κινδυνεύοντας να πνιγούν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το αγοράκι ηλικίας εννέα χρόνων και η αδελφή του δέκαπέντε χρειάστηκαν και κάλεσαν βοήθεια αφού δεν μπορούσαν να βγουν έξω ενώ οι γονείς τους βρίσκονταν λίγο πιο πέρα.

Η άμεση παρέμβαση των δύο ναυαγοσωστών στην παρουσία πλήθος κόσμου ήταν τελικά σωτήρια ενώ ο πατέρας των δύο παιδιών ο οποίος έσπευσε στη σκηνή πανικόβλητος ευχαρίστησε τους δύο ναυαγοσώστες.

Το περιστατικό καταχωρήθηκε επίσημα στο μητρώο καταγραφής διασώσεων της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου που διατηρούν οι ναυαγοσώστες και υπογράφουν οι διασωθέντες ή οι οικείοι τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ