19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες- Στο τσακ δεν θρηνήσαμε θύματα

Στις φλόγες στην κυριολεξία παραδόθηκε λίγο πριν τις οκτώ το πρωί σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου ένα διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρός απο την Πάφο και στο οποίο επέβαινε και η 14χρονη κόρη του.


 

fotiaΟ οδηγός ο οποίος οδηγούσε απο την περιοχή Χρυσοχούς προς την Πάφο σε κάποιο σημείο του κύριου δρόμου Πόλεως Χρυσοχούς- Πάφου στο ύψος της Μηλιούς διαπίστωσε ξαφνικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του όταν είδε απο το μπροστινό μέρος να βγαίνουν καπνοί με αποτέλεσμα να στρίψει σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αντιδρώντας άμεσα τόσο ο οδηγός όσο και η μόλις 14 χρόνων θυγατέρα του κατέβηκαν ευτυχώς απο το αυτοκίνητο το οποίο ακολούθως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε κάτι απο άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο και το παιδί αλλά και σε όσους έτυχε να βρεθούν στην σκηνή αφού οποιαδήποτε λανθασμένη ενέργεια ή πανικός ενδεχομένως να ήταν αιτία να θρηνούσαμε θύματα.

Τη σκηνή επισκέφθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία καθώς και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για να διερευνήσει τα αίτια κάτω απο τα οποία προήλθε η φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

aftokinito-fotia-1

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ