17.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ποιος αναλαμβάνει την “Παλιά Κρεαταγορά” και ποια εστιατόρια έχει;

Με ακόμη ένα σύγχρονο και ελκυστικό εστιατόριο που θα αναβαθμίσει το παραδοσιακό εμπορικό κέντρο της Πάφου εμπλουτίζεται σύντομα η περιοχή.

Το πρωί, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε με τον κ. Παύλο Κυριάκου, εκ  των ιδιοκτητών της εταιρείας που πλειοδότησε στον σχετικό Διαγωνισμό, το συμβόλαιο για τη χορήγηση άδειας χρήσεως καφεστιατορίου στο κτιριακό συγκρότημα της Δημοτικής Αγοράς, στον χώρο που στεγάζονταν η πρώην κρεαταγορά, με δικαίωμα 1.250 ευρώ μηνιαίως και διάρκεια 12 χρόνων.

Μιλώντας κατά την υπογραφή των συμβολαίου, ο κ. Κυριάκου εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας του, στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων και τα βραβευμένα εστιατόρια της Λευκωσίας  «Botteca Amaro» και «Αιγαίον», για τη δημιουργία στην Πάφο ενός εστιατορίου με πρωτοποριακή αντίληψη, το οποίο θα δίνει έμφαση στους παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος με ξύλο και κάρβουνο, πρωτίστως στα κρεατικά, σεβόμενη την ιστορία του χώρου και της Αγοράς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως σημείωσε ο κ. Κυριάκου, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου εστιατορίου αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα, ώστε να λειτουργήσει κατά τη προσεχή καλοκαιρινή περίοδο.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ