22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την έκθεση οπλικών συστημάτων στο Δημαρχείο

Παρουσία του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, άλλων επισήμων και πλήθους κόσμου άρχισε χθες βράδυ η μεγάλη εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, η Εθνική Φρουρά και ο Δήμος Πάφου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση οπλικών συστημάτων, στρατιωτικές επιδείξεις ακριβείας, έκθεση φωτογραφίας και μουσικό πρόγραμμα από την ορχήστρα της ΣΜΕΦ.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά εκτός στρατοπέδου, είχε αποφασιστεί κατά τη συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Πάφου και ο Αρχηγός της Δύναμης τον περασμένο Φεβρουάριο και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να έρθει η Εθνική Φρουρά ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημειώνεται πως η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 3 Μαΐου, στις 10.00 το πρωί, παρουσία του Υπουργού Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, του Δημάρχου Πάφου και άλλων επισήμων.     

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ