17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ο Δήμος Πάφου αψυχολόγητα απέκοψε το διασωθέν δέντρο στον Απόστολο Παύλο

Έπεσε η αυλαία του δράματος με την τελευταία παράσταση του έργου που ήταν η αποκοπή και του τελευταίου διασωθέντος δέντρου μπροστά απο την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο το οποίο αν και είχε διασωθεί απο τον προ ενάμιση έτους “δηλητηριασμό” του με την τοποθέτηση φαρμάκου στις ρίζες του σήμερα κόπηκε απο ρίζας.


Ήταν αρχές Σεμπτεμβρίου όταν οι αντιδράσεις απο την εγκληματική αυτή πράξη σε βάρος των δέντρων τα οποία ήταν ηλικίας τουλάχιστον εβδομήντα χρόνων ηταν έντονες στην Πάφο με το τελευταίο δέντρο να διασώζεται τελικά ενω το άλλο να είχε ξεράνει και να αποκόπηκε.

Σήμερα τα δέντρα αποτελούν και επίσημα παρελθόν αφού ο Δήμος Πάφου φρόντισε να “καθαρίσει” την περιοχή απο ότι απέμεινε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κληθείς να σχολιάσει την αποκοπή των δέντρων ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Πάφου, Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Γιώργος Δημητριάδης δήλωσε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για το συμβάν, δεν συζητήθηκε ή δεν ερωτήθηκε ποτέ η επιτροπή Πρασίνου για κάτι τέτοιο ενώ όπως ανέφερε θα ζητήσει σχετική ενημέρωση απο την υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση το δεδομένο είναι ένα, δέντρο τετέλεσται…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ