17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ξανά στο δικαστήριο ο 19χρονος που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον ανάπηρο πατέρα του – Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες

Δεν παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει 19χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού του 48χρονου ανάπηρου πατέρα του με μαχαίρι.

Στη σημερινή δικάσιμο ο 19χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του τραυματισμού, απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για τις 15.6.2018  ημερομηνία κατά την οποία θα παρουσιαστεί ο 19χρονος στο Δικαστήριο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ακρόασης με την κλήση μαρτύρων. Διέταξε, επίσης, όπως μέχρι τότε ο 19χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 19χρονος φέρεται να λογομάχησε με τον πατέρα του και ακολούθως να του επιτέθηκε με μαχαίρι, στην παρουσία συγγενικών του προσώπων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο 48χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι  ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε επιφανειακό τραύμα.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος αντιμετωπίσει και το αδίκημα της κλοπής που ωστόσο εξετάζει το  Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ