22.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΠΑΦΟΣ: Να γιατί δεν πρέπει να αφήνουμε τσάντες κοινή θέα στο αυτοκίνητο (PHOTOS)

Δυστυχώς η εγκληματικότητα και οι κλέφτες καθημερινά κάνουν θραύσεις.

Σήμερα, μέρα μεσημέρι μια παρέα απο νεαρές κοπέλες στάθμευσε το αυτοκίνητό τους έξω ακριβώς από την εκκλησία Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο, σε κεντρικό σημείο και επισκέφθηκε το παραλιακό μέτωπο για να πιεί καφέ σε καφετέρια για μία δυο ώρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο αμάξι οι κοπέλες άθελά τους άφησαν μια τσάντα σε περίοπτη θέση η οποία δεν περιείχε αντικείμενα αξίας . Δυστυχώς με την επιστροφή τους διαπίστωσαν ότι κάποιοι “μακρυχέρηδες” είχαν προηγουμένως σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και άρπαξαν την τσάντα.

Για καλή τύχη των κοπέλων, οι δράστες δεν αντελήφθησαν ότι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπήρχαν τσάντες με πολύτιμα αντικείμενα γιατί τότε και αυτές θα έκαναν φτερά.

Ακόμη και έτσι όμως η ζημιά ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες ευρώ αφού πέραν του σπασμένου γυαλιού που σίγουρα πρέπει να αντικατασταθεί οι δράστες στην προσπάθειά τους να πετύχουν είσοδο στο αμάξι φαίνεται να δημιούργησαν επίσης πρόβλημα και στην κεντρικό σύστημα κλειδώματος του αυτοκινήτου.

Όλα αυτά βεβαίως ξεκίνησαν απο τη θέα της τσάντας που βρισκόταν στο κάθισμα έστω και αν ακριβώς απέναντι στα μαγαζιά κάθονταν οι ιδιοκτήτες που πωλούν είδη σουβενίρ και πήλινα.

Τελικά κανένας δεν τους είδε και μάλλον ούτε η Αστυνομία θα μπορέσει ποτέ να τους εντοπίσει.

Γι’ αυτό δεν αφήνουμε ποτέ ξανά λεφτά, τσάντες ή πολύτιμα αντικείμενα σε περίοπτη θέση έστω και αν πάμε κάαπου για μερικά λεπτά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ