21.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΑΦΟΣ: Μαλλιά κουβάρια Φαίδωνας και Βάσος- Αναφορά σε νταήδες και νταηλίκια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα σχόλιο του δημοτικού σύμβουλου, Βάσου Δημητρίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK ήταν αφορμή για να ξεσπάσει δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ του στελέχους της ΕΔΕΚ και του Δήμαρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Βάσος Δημητρίου έγραψε το πρωί το εξής σχόλιο:

“Καθ’οδόν για το Δικαστικό Μέγαρο Λευκωσίας το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ και ενάμιση χρόνο ταλαιπωρίας και έξοδα. Για ένα απλό …… γινάτι κάποιου. Αναρωτιέμαι ποιός θα πληρώσει στο τέλος τις αποζημειώσεις !!!Προβλέπω η δικαστική διαδικασία να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια !!!!!!!”

Η ταχύτητα σκοτώνει

με τον Δήμαρχο Πάφου να σηκώνει αμέσως το γάντι και να σχολιάζει ως ακολούθως:

“Βάσο δεν τα λες καλά ενώ αν δίναμε €500.000 αποζημιώσεις στον επιχειρηματία όπως συμφωνούσατε κάποιοι επί Βέργα θα είμασταν όλοι αγαπημένοι. Αν δεν γινόταν η κατεδάφιση της οθόνης του θερινού σινεμά (είναι ο λόγος που είμαστε στο δικαστήριο) το έργο δεν θα γινόταν. Ή οθόνη ήταν στο δικό μας συμβολαιο. Κάτι ακόμη την πρώτη δικαστική διαδικασία την έχασε ο επιχειρηματίας και καταδικάστηκε και στα έξοδα. Επίσης απορρίφθηκε και η Ιεραρχική Προσφυγή του. Ή αλλαγή στην πόλη μας γίνεται πράξη έστω και αν κάποιοι κάνουν μικροπολιτική.

Το πράγμα δεν έμεινε μέχρι εκεί αφού οι δυο συνέχισαν το “δημόσιο” διάλογο στον “τοίχο” του Βάσου , στον οποίο να σημειωθεί λάμβανε μέρος και ο κόσμος,  όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω με τα σχόλια που ακολουθούν:

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ