19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Μίλησε” η 2η νεκροψία- Σοκαριστικά τα ευρήματά της- Όλες οι λεπτομέρειες

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η επανεξέταση της σορού της άτυχης Πετράνα Μιχαϊλοβα Μίλκοβα απο τη Βουλγαρία η οποία βρήκε φρικτό θάνατο τη περασμένη Πέμπτη σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου.

Στην επανεξέταση της σορού της 46χρονης συμμετείχαν ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους μαζί με κτηνιατρικό λειτουργό απο τη Λευκωσία σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί κατά πόσο τα θανάσιμα τραύματα που είχε στο σώμα της η Πετράνα προήλθαν απο επίθεση σκύλων.

Οι έρευνες άρχισαν απο νωρίς το πρωί στην Γεροσκήπου με επι τόπου εξέταση της περιοχής όπου βρέθηκε κατακρεουργημένη η Πετράνα αλλά και των σκύλων, ράτσας ροτβάιλερ τα οποία βρίσκονται σε υποστατικό της περιοχής. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία φύλαγε κατά τη διάρκεια της νύκτας το σημείο ενώ τα ζώα τέθηκαν υπό περιορισμό μέχρι σήμερα που εξετάστηκαν απο τον κτηνίατρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμισουμε πως στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση την οποία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέτα η Αστυνομία ανέφερε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ από πολυτραυματισμό που προκλήθηκε πιθανόν από γεωργικό μηχάνημα.

Το σημερινό πόρισμα πάντως, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατέδειξε πως υπάρχουν όντως ενδείξεις ότι η Πετράνα Μιχαϊλοβα Μίλκοβα δέχθηκε επίθεση απο σκύλους. Απο τη σκηνή που βρίσκονται τα σκυλιά πάραλήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις μεταξύ των οποίων και τεστ DNA των ζώων για να διαφανεί αν συνδέεται με τα ευρήματα που υπήρχαν στα κομματιασμένα ρούχα της 46χρονης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ