21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Λύθηκε το πρώτο μυστήριο με το όχημα- Κλεμμένο όπως και οι πινακίδες (photos)

Λύθηκε το πρώτο μυστήριο με το αυτοκίνητο το οποίο τυλίχθηκε χθες βράδυ στις φλόγες επι της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Πάφο.

Το όχημα το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες εγγραφής έχει κλαπεί σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com απο τα Κούκλια αρχές Δεκεμβρίου και καταγγέλθηκε απο τον ιδιοκτήτη του. Κλεμμένες είναι και οι πινακίδες εγγραφής απο άλλο όχημα, κάτι που επίσης καταγγέλθηκε απο τον ιδιοκτήτη τους πριν μερικές ημέρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αστυνομία απο τη πρώτη στιγμή επέκλεισε τη σκηνή και άνδρες του ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών διεξάγουν έρευνες στο όχημα.

Τώρα εκείνο που μένει είναι να εξεταστούν τα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας της περιοχής για να διαφανεί πως και πότε βρέθηκε το όχημα εκεί, αν οι δράστες διάφυγαν με άλλο όχημα σε μια προσπάθεια να οδηγηθούν στα κίνητρα των δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά προκλήθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στο όχημα που ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου απέναντι από την κλινική Ευαγγελισμός στην Πάφο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία  και το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς οπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ