29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Λανθασμένη η αναφορά για την παρουσία Νίκου Πενταρά σε βίντεο που πολίτης οδηγεί περιπολικό

Σε παρεξήγηση και λανθασμένη πληροφόρηση οφείλεται όπως αποδείχθηκε η δημοσιογραφική αναφορά ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς, πρωταγωνιστεί σε βίντεο στο οποίο φαίνεται πολίτης να οδηγεί περιπολικό της αστυνομίας και ο ίδιος να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού.

Το βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο έγινε αναδημοσίευση, υπό την προσωπική ιδιότητα συναδέλφισσας δημοσιογράφου, με αναφορά στο όνομα του κ. Πενταρά όπως όμως αποδείχθηκε και από μετέπειτα δημόσια ανάρτηση της ίδιας πρόκειται για λάθος, παρεξήγηση και εσφαλμένη εντύπωση.

Το άτομο μάλιστα το οποίο προέβη στην αναδημοσίευση με νέο μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διευκρινίζει πως πρόκειται για λανθασμένη ενέργεια για την οποία μάλιστα δημόσια μετά από τα όσα προηγήθηκαν απολογήθηκε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα η απολογία έγραφε τα εξής:

“Απολογούμαι στον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου κ. Πενταρά για το βίντεο που αναδημοσίευσα στο οποίο όπως έχω ενημερωθεί δεν πρόκειται για τον ίδιο”.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την συνάδελφο η οποία θέλησε και μέσω του PafosPress.com να εκφράσει την απολογία της τόσο προς τον ίδιο τον κ. Πενταρά όσο και προς το κοινό που πιθανόν να εισέπραξε λανθασμένη εντύπωση για το εν λόγω περιστατικό.

Το δικό μας σχόλιο

Εδώ που τα λέμε το συμβάν πήρε αχρείαστα μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ όσο έπρεπε. Σε αυτές τις περιπτώσεις εκείνο που χρειάζεται να γίνεται είναι να είμαστε όλοι πιο νηφάλιοι και ψύχραιμοι και να μη βιαζόμαστε να “κατασπαράξουμε” κάποιον που μπορεί κάτω από συνθήκες πίεσης να έκανε ένα λάθος.

Η ανθρωποφαγία με την οποία βλέπουμε τους δίπλα μας, κάποιες φορές, σε δοσμένες περιπτώσεις μπορεί να μην μας αγγίζει αλλά αν δεν την πολεμήσουμε ένα είναι το σίγουρο πως αν όχι την επόμενη φορά σίγουρα την μεθεπόμενη θα αγγίξει και μας.
Τέλος για να λέμε και του στραβού το δίκαιο θα μας έκανε έκπληξη στο βίντεο να ήταν ο ίδιος ο Νίκος Πενταράς αφού δεν μας έχει συνηθίσει στο να προκαλεί και να δημιουργεί εντυπώσεις για λάθος λόγο.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ