24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Καταγγελίες για πιθανή διασπάθιση δημόσιου χρήματος στο Γ.Ν. (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Σοβαρές καταγγελίες που ενδεχομένως να αφορούν πιθανή διασπάθιση δημοσίου χρήματος κάνει με σημερινή του επιστολή, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου, προς τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η επιστολή την οποία το PafosPress.com κατέχει αναφέρεται σε παράπονα των όσων την υπογράφουν για ενέργειες αορίστου χρόνου λειτουργού του νοσοκομείου που μετατέθηκε πριν ένα χρόνο στο Γ.Ν. Πάφου και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2016.

Όπως αναφέρουν οι παραπονούμενοι στην επιστολή τους το συγκεκριμένο άτομο αντικατέστησε προνομιακά δυο φορές τα έπιπλα του γραφείου στο οποίο εργάζεται, παρά το γεγονός ότι αυτά δεν ήταν σε άσχημη κατάσταση όπως σημειώνεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε σχετικά: ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ανυπόστατες οι καταγγελίες- Σκοπός να πληγεί η Διεύθυνση του ΓΝ Πάφου

Μάλιστα στην επιστολή την οποία υπογράφουν μεταξύ άλλων αρκετοί γνωστοί γιατροί και “κλινικάρχες” γίνεται αναφορά σε παράτυπες διαδικασίες αγοράς επίπλων απο ιδιώτη η τιμή των οποίων υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι υπερβολική.

Οι παραπονούμενοι μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατέχουν ακόμη και αποδείξεις απο τις αγορές των προαναφερθέντων τα οποία θα επισυνάψουν μαζί με την επιστολή με παραλείπτες την κα. Χριστίνα Γιαννάκη και τον κ. Γιώργο Παμπορίδη.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πάραπέρα οι παραπονούμενοι αφήνουν αιχμές και για τη στάση της διεύθυνσης του Νοσοκομείου αφού όπως αναφέρουν στην επιστολή παρά την αρχική άρνηση του Λογιστηρίου να πληρωθούν τα έπιπλα αυτό έγινε με τη συγκατάθεση της Διεύθυνσης.

Στην επιστολή οι διαμαρτυρόμενοι γιατροί κάνουν λόγο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος ζητώντας τη διεξαγωγή έρευνας.

Πηγή: PafosPress.com 

Διαβάστε σχετικά: ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ανυπόστατες οι καταγγελίες- Σκοπός να πληγεί η Διεύθυνση του ΓΝ Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ