20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Καίγονται επί ώρες στερεά οικιακά απόβλητα- Ολονύκτια επιφυλακή της Π.Υ. (εικόνες)

Φωτιά ξέσπασε εδώ και ώρες και συγκεκριμένα από τις 5.00μμ στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων στην Μαραθούντα της Πάφου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμα για φωτιά το οποίο σήμανε συναγερμό στη Δύναμη από τις 5:17 το απόγευμα.

Στην σκηνή αυτή την ώρα (8:50μμ) βρίσκονται Πυροσβεστικές Δυνάμεις ωστόσο όπως το PafosPress.com πληροφορείται σταμάτησε η επιχείρηση κατάσβεσης αφού θεωρείται μάταιο να κατασβεστεί η φωτιά από τη στιγμή που καίγονται στερεά οικιακά απόβλήτα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η συνολική έκταση του σορού των αποβλήτων καλύπτει μια απόσταση σχεδόν ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου και (70μ Χ 70μ) με αποτέλεσμα να επιχειρείται από ομάδα του ΧΥΤΑ η μεταφορά τεράστιων όγκων χώματος για να καλυφθούν τα απόβλητα με το πρώτο φως της ημέρας με τη βοήθεια εκσκαφέων.

Η φωτιά και οι καπνοί καλύπτουν ολόκληρη την ανατολική περιοχή της Πάφου με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να ανησυχήσει και να επικοινωνεί διαρκώς τόσο με την Αστυνομία και με την Πυροσβεστική όσο και με το PafosPress.com για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα παραμείνουν στη σκηνή καθ όλη τη διάρκεια της νύκτας για λόγους ασφαλείας και φυσικά για επιφυλακή μη τυχόν επεκταθεί η φωτιά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ