20.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κάνει θραύσεις το νάρκοτεστ- Πόσους έπιασαν χθες βράδυ;

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών , οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και τροχαίες παραβάσεις.

Αρχικά , σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:00 χτες το βράδυ μέλη του ΟΠΕ και της ΜΜΑΔ ανέκοψαν στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Γεροσκήπου αυτοκίνητο που οδηγείτο από 34χρονο από την Βουλγαρία. Στην κατοχή του ανευρέθη 0,1 γραμμάριο μεταμφεταμίνης . Ακολούθως του έγινε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. Ο 34χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ναρκωτικά που τα κατείχε για δική του χρήση. Ακολούθως απολύθηκε εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων.

Σε δεύτερη περίπτωση, στις 20:45 μέλη της Τροχαίας Πάφου επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Πάφο ανέκοψαν για έλεγχο  όχημα που οδηγείτο από 37χρονο Ελλαδίτη . Στον 37χρονο διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη . Το όχημα του κρατήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου . Ο 37χρονος συνελήφθη και στην συνέχεια απολύθηκε εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε άλλη περίπτωση , λίγο αργότερα,  στις 23:20 χτες το βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου, της ομάδας “Z” και της ΜΜΑΔ , ανέκοψαν στην Χλώρακα όχημα που οδηγείτο από 31χρονη από την Βουλγαρία η οποία διαμένει μόνιμα στην Πάφο. Στην κατοχή της εντοπίστηκε ναρκωτική ουσία κάνναβη βάρους 0,5 γραμμαρίων. Η 31χρονη συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της εντοπίστηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης βάρους 0,2 γραμμαρίων . Η 31χρονη παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά της κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα της χωρίς άδεια οδηγού και ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας αλλά και με παραπλανητικές πινακίδες. Συγκεκριμένα η 31χρονη μετέτρεψε ένα ψηφίο  του αριθμού εγγραφής του αυτοκινήτου της,  με την ταινία, σε άλλο ψηφίο . Ακολούθως  επανασυνελήφθη για εκτέλεση απλήρωτου εντάλματος προστίμου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ