16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ- Θαλασσινές Σπηλιές: Η φωτογραφία με το μαγικό τοπίο και τον γυμνό Κύπριο νεαρό

Κάθε καλοκαίρι γίνεται ολόκληρη συζήτηση για τις παραλίες γυμνιστών ανά το παγκύπριο. Που υπάρχουν, αν υπάρχουν, αν είναι οργανωμένες, αν όσοι τις χρησιμοποιούν τις απολαμβάνουν ανενόχλητοι, αν υπάρχουν ματάκηδες ή και ανώμαλοι οι οποίοι κρύβονται πίσω απο τα βράχια για να πέρνουν μάτι και πολλά σχετικά. 


Στην Πάφο επίσημα δεν έχει δηλωθεί κάποια παραλία ως παραλία γυμνιστών αν και κατά καιρούς διάφορα ακούγονται για μικρούς απόμερους κολπίσκους που μπορεί κάποιος να τους προσεγγίσει μόνο απο θαλάσσης τοποθετόντας τους γεωγραφικά απο την Πέτρα του Ρωμιού μέχρι τον Πωμό και κυρίως στον Ακάμα.

Η φωτογραφία που “εντοπίσαμε” στο διαδίκτυο είναι φυσικά στην Πάφο και είναι ενός νεαρού κύπριου ο οποίος τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παράτολμος ή ακομπλεξάριστος; Προκλητικός ή απελευθερωμένος; 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαρός τόλμησε και φωτογραφήθηκε στη μαγευτική περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών στην Πέγεια χωρίς να σκεφτεί ούτε τα φίλτρα που η κοινωνία για τον ίδιο τοποθετεί συντηριτικά ή με πουριτανισμό.

Προφανώς για τον ίδιο ήταν μια συνειδητή ενέργεια η οποία τον έκανε να νιώσει ευχάριστα και χαλαρωτικά οπότε των υπολοίπων μάλλον δεν μας πέφτει λόγος.

Τα σχόλια δικά σας…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ