23.9 C
Paphos
Wednesday, May 1, 2024

ΠΑΦΟΣ: Η Γεωργία, 30χρόνια στο τροχοκάθισμα, δίνει μαθήματα ζωής και δύναμης

Η Γεωργία είναι το ζωντανό παράδειγμα αγωνιστικότητας και δύναμης στην Πάφο. Άνθρωπος δυναμικός, διεκδικεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό τα δίκαια του και δεν επιτρέπει σε καμία στιγμή σε όποιον την γνωρίζει να την κοιτάξει με οίκτο ή λύπηση γιατί έτυχε η ζωή να της παίξει άσχημο παιχνίδι και να τη θέσει μπροστά σε ένα Γολγοθά εδώ και 30 χρόνια.

Κοπέλα χαμογελαστή, πρόσχαρη και πάντα ευγενική όταν τη συναντήσεις στον εργασιακό της χώρο ή εκτός δουλειάς είναι πάντα πρόθυμη να φανεί χρήσιμη και να σε εξυπηρετήσει. Άνθρωπος που κάθε πρωί πρέπει όλοι μας όταν ξυπνάμε να διαβάζουμε τι γράφει και μετά να ξεκινάμε την ημέρα μας. Έτσι δεν θα χρειαστούμε ποτέ τίποτα άλλο για δύναμη, θάρρος και πίστη να βγούμε έξω και να παλέψουμε για τη ζωή, να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για τα όνειρά μας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ολόκληρων χρόνων στο τροχοκάθισμα η Γεωργία Γαβριηλίδου, η δική μας Γεεωργία έγραψε στον τοίχο της κάτι το οποίο αξίζει όλοι να διαβάσουμε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εμείς δεν έχουμε παρά να πούμε στη Γεωργία ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα δυναμικό ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑ να μας εμπνέεις και να μας δίνεις δύναμη.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε η Γεωργία Γαβριηλίδου:

3.11.1989 
Πέρασαν 28 χρόνια από τη μέρα που αρρώστησα. Σκοτάδι ξαφνικά δεν βλέπεις τίποτα θόρυβος κρύο ουρλιαχτά δώρα τόσο έντονα φωτα.

Και ξαφνικά σβήνουν όλα. Ξεκινάει μια καινούρια ζωή καινούργιος κόσμος υπάρχει ένταση τόσο μεγάλη που σε πεισμωνει για να βγεις νικητής.

Προχωράς μόνη και τα καταφέρνεις χαμόγελο δύναμη πείσμα και αγάπη για τη ζωή. Πλέον είμαι διαφορετική δε πονάω δεν κλαίω είμαι δυνατή. Μπορεί να μην πέρπατω να μην τρέχω να μην είμαι αρτιμελης αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι γελάω και πάλι για δες αθλούμαι και πάλι για δες κάνω τα πάντα όπως πριν έμαθα ότι ο μαχητής θα πέσει κάτω μα ότι αν γίνει θα σηκωθεί, ο μαχητής θα πέσει κάτω μα δε θα φοβηθεί γιατί έτσι εμαθε η πουτανα η ζωη

Γιατί δεν έχει σημασία το πόσες φορές θα πέσεις και το ποσό θα μείνεις κάτω σημασία έχει να ξανασηκωθεις θα είσαι πιο δυνατός και τίποτα δεν θα σε σταματάει ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Μόνο αν μπορείς να γελάς στα προβλήματα μπόρεις να πεις πουτανα ζωή σε νικησα. Και όταν χάνεις τη ζωή κάτω από από τα πόδια σου τότε είναι που μαθαίνεις να πετάς στο δικό μου κόσμο δεν έμαθε να στηρίζομαι πουθενά.

Μόνο στις αντοχές μου λύγιζω Μόνο για λίγο μα όταν σηκώνομαι είναι για πολύ. Η ίδια ιστορία σα μικρό παραμύθι σαν να ήταν χθες .

Γεωργία, RESPECT

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ