32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ζημιές και στο πατρικό του Δήμαρχου Πάφου απο την έκρηξη- Τι λέει η Αστυνομία

Ζημιές υπέστη και η κατοικία της οικογένειας Φαίδωνος απο την βόμβα που τοποθετήθηκε νωρίς το πρωί κάτω απο το όχημα της μητέρας του Δημάρχου το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ημιυπόγειο χώρο σταθμευσης του σπιτιού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο υπεύθυνος του ΤΑΕ και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε τα ακόλουθα:

“Σήμερα γύρω στις τέσσερις το πρωί σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε 66χρονη απο την Πάφο και το οποίο βρσκόταν σταθμεύμενο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην κατοικία της στην οδό Αμαλιάδος στην Πάφο. Συνεπεία της έκρηξης το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στην κατοικία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατίναξαν Χριστουγεννιάτικα το αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Απο τις προκαταρτικές εξετάσεις των πυροτεχνουργών φαίνεται ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδια βόμβα η οποία περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Η Αστυνομία απο την πρώτη στιγμή έχει αποκλείσει την σκηνή στην οποία γίνονται επιστημονικές εξετάσεις και παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις απο κατοίκους της περιοχής στην προσπάθεια για εξυχνίαση της υπόθεσης.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Αυτοί που το έκαναν δεν θα καταφέρουν τίποτα η θέληση παραμένει ανίκητη

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ