17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Επείγουσα έκκληση για βοήθεια- Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο Κυριάκος (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ)

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια κάνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας DELIVER4U Ανδρέας Σταύρου για την οικογένεια του 31χρονου συμπολίτη μας Κυριάκου Χριστοφή ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά απο σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο είχε στην λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο. 


Να θυμίσουμε πως ο Χριστοφή οδηγούσε μοτοποδήλατο εν ώρα εργασίας (Delivery) και σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο του έκοψε την πορεία του στην προσπάθεια του να στρίψει σε πάροδο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο Κυριάκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, αφού υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σπάσιμο στον αυχένα. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε ο κ. Ανδρέας Σταύρου

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις 19/1/2017 ο Κυριάκος Χριστοφή (Άξυππα) 31 ετών από την Πάφο, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο. Συγκεκριμένα, οδηγούσε μοτοποδήλατο εν ώρα εργασίας (Delivery) και αυτοκίνητο του έκοψε την πορεία του στην προσπάθεια του να στρίψει σε πάροδο. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο Κυριάκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, αφού υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σπάσιμο στον αυχένα. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ο Κυριάκος είναι παντρεμένος και τον Μάρτιο περιμένει το πρώτο του παιδί αφού η σύζυγος του (Παυλίνα) διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.Για αυτό τον λόγο, ζητούμε άμεσα την βοήθεια σας για να συνεισφέρουμε όλοι στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του και στην γέννηση του γιου του.Εμείς οι φίλοι και συνεργάτες του Κυριάκου, πήραμε την πρωτοβουλία αυτή.Όσοι από εσάς επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Deliver4u στα τηλέφωνα 26002633 και 99419761.(*Βρεφικά και παιδικά ρούχα, είναι ευπρόσδεκτα. Η συλλογή γίνεται στα γραφεία μας)Σας ευχαριστούμε!Ανδρέας Σταυρου, Deliver 4U

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ