20.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΟΣ: Επέστρεψαν τις ομπρέλες αλλά είχαν τα χάλια τους- Δεν τις παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας σήμερα για να λήξει ήπια ένα περιστατικό έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε λειτουργούς του Δήμου και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις της Πλατείας Κένεντυ.

Αφορμή για την παρέμβαση της Αστυνομίας η πρόθεση του Δήμου να επιχειρήσει σήμερα να επιστρέψει τις κατασχεθείσες ομπρέλες που μάζεψε ένα μήνα προηγουμένως.

Αναφερόμαστε σε πρόθεση γιατί τελικά η προσπάθεια έπεσε στο κενό όταν οι διαχειριστές συγκεκριμένης καφετέριας αρνήθηκαν να παραλάβουν τις ομπρέλες οι οποίες όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com είχαν τα χάλια τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πέραν του ότι ήταν αρκετά λερωμένες, προφανώς απο το χώρο που φυλάχθηκαν στο διάστημα που μεσολάβησε απο την κατάσχεσή τους ήταν και σε κάποια σημεία σχιζμένες με αποτέλεσμα η διαχειρίστρια, δικαιολογημένα, αρνήθηκε να τις παραλάβει. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, τις μαζεύω και τις επιστρέφω αφού πληροφορίες της σελίδας μας αναφέρουν ότι το θέμα πήρε ήδη και το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πέραν όμως των πιο πάνω εκεί που “άναψαν” τα αίματα και κλήθηκε η Αστυνομία στη σκηνή ήταν όταν ο λειτουργός του Δήμου φαίνεται να ενοχλήθηκε απο την άρνηση της υπεύθυνης της καφετέριας να παραλάβει τις ομπρέλες με αποτέλεσμα να ζητήσει εξηγήσεις αλλά και τα στοιχεία της.

Η νεαρή αρνήθηκε να υπακούσει προβάλλοντας το επιχείρημα ότι τα προσωπικά της στοιχεία μόνο η Αστυνομία και το Γραφείο Εργασίας, ως εργαζόμενης, νομιμοποιείται να τα ζητήσουν και τότε ήταν που “άναψαν” τα αίματα.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και της Αστυνομίας που κλήθηκε στη σκηνή οι δυο πλευρές συνεννοήθηκαν αλλά οι ομπρέλες δεν επιστράφηκαν ποτέ στην επιχείρηση και έκαναν ξανά τη διαδρομή Πλατεία Κένεντυ- αποθήκη του Δήμου.

Απο πλευράς Δήμου πάντως, όπως πληροφορούμαστε, θεωρούν ότι τις ομπρέλες τις επέστρεψαν όπως τις παρέλαβαν χωρίς να υποστούν καμία φθορά.

.......

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ