22.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπαλλήλοι κλείνουν καταστήματα στο Kings Avenue Mall- Βγήκαν έξω λόγω κορωνοϊού

Αποφασισμένο να προχωρήσει σε κλείσιμο των καταστημάτων στα οποία εργάζονται στο Kings Avenue Mall δηλώνει το προσωπικό πέντε μέχρι στιγμής από αυτά σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν εκπροσώποι τους με το PafosPress.com.

Το προσωπικό των συγκεκριμένων πέντε (μέχρι στιγμής) καταστημάτων σε μια αφθόρμητη ενέργεια συγκεντρώθηκε στην είσοδο του πολυκαταστήματος στις 12 το μεσημέρι και ζητά άμεσο κλείσιμο όλου του Kings Avenue Mall επικαλούμενο λόγους ασφαλείας λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρθηκε στο PafosPress.com από εκπρόσωπο των συγκεκριμένων εργαζομένων είναι καθολική απαίτηση όλων όσοι εργάζονται στο πολυκατάστημα να ληφθούν μέτρα για αποφυγή της διασποράς του ιού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Έχουμε και εμείς οικογένειες είπαν, έχουμε και εμείς στο σπίτι μας ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους ή άρρωστους και δεν θέλουμε να τους θέσουμε σε κίνδυνο”.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι χθες “δυο λεωφορεία άφησαν τουρίστες στο πολυκατάστημα οι οποίοι είναι αμφίβολο, ήρθαν εδώ και μέρες από το εξωτερικό, κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και είναι αμφίβολο αν έχουν πρόσφατα ελεχθεί για τον κορωνοϊό. Αφού λένε ότι χρειάζεται κατ’ οίκον περιορισμός, ότι τα συμπτώματα δεν εμφανίζονται αμέσως, ποιος μας διασφαλίζει εμάς ότι όλοι αυτοί οι επισκέπτες, προερχόμενοι από χώρες που έχουν πολλά κρούσματα και θανάτους δεν έχουν τον ιό και θα τον μεταδώσουν”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ