23.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΠΑΦΟΣ: Δύο από τα τρία βραβεία του διαγωνισμού «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη» στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου

Tους μαθητές που βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη» ανακοίνωσε η  Κριτική Επιτροπή του Βραβείου».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή σε συνεδρίασή της, αποφάσισε να απονέμει το Α΄ Βραβείο στη Σοφία Κωνσταντίνου, μαθήτρια του Λυκείου «Αγίου Νεοφύτου» και το  Β΄ Βραβείο απονέμεται στην Φεβρωνία Παπανεάρχου, μαθήτρια του Λυκείου «Αγίου Νεοφύτου».

Επίσης η Επιτροπή απονέμει Γ΄ Βραβείο, στην Πολυξένη Χρυσοστόμου, μαθήτρια του Λυκείου «Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας. Όπως αναφέρεται, το Βραβείο καθιέρωσε ο Δημητράκης Στυλιανίδης, τέως Μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με σκοπό την προώθηση της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας και της Παιδείας στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η σύνθεση της Κριτικής Επιτροπής του Βραβείου είναι η ακόλουθη: Φαίδων Φαίδωνος, Δήμαρχος Πάφου – Πρόεδρος Επιτροπής, Δρ Γιώργος Κιτρομηλίδης, φιλόλογος, μελετητής, συγγραφέας – Μέλος Επιτροπής, Δρ Πέτρος Πέτρου, Ε.Μ.Ε., στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού – Μέλος Επιτροπής,  Δρ Παύλος Δαπόλας, Ε.Μ.Ε., στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού – Μέλος Επιτροπής, Ανδρέας Πολυδώρου, Εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου – Μέλος Επιτροπής, Καλή Χαραλαμπίδου, Φιλόλογος – Μέλος Επιτροπής και  Ερμίνα Μάη, Δημοσιογράφος, Φιλόλογος, Λειτουργός Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Πάφου – Μέλος Επιτροπής.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων  θα πραγματοποιηθεί στο Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, ώρα 12.00.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ