20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Δολοφονική επίθεση απο σκύλο με θύμα μικρό σκυλάκι- “Αν ήταν το μωρό μου;” λέει ο ιδιοκτήτης;

ΠΑΦΟΣ: Δολοφονική επίθεση απο σκύλο με θύμα μικρό σκυλάκι- “Αν ήταν το μωρό μου;” λέει ο ιδιοκτήτης;Σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, Αστυνομία, Κτηνιατρείο και Δήμο Πάφου, προχώρησε ο ιδιοκτήτης του σκύλου ράτσας Pomeranian ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση απο άλλο σκύλο ράτσας Ακίτα σε γειτονιά στο κέντρο της Πάφου και πέθανε προτού προλάβει να τον μεταφέρει στην κλινική για περίθαλψη. 

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο το περιστατικό αυτό είναι το τρίτο που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και μάλιστα τη μία φορά έγινε με θύμα το ίδιο το μωρό του ηλικίας τεσσάρων χρόνων. Χθες κατά την επίθεση στο άτυχο σκυλάκι δάγκωσε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, και την γιαγιά της ιδιοκτήτριας αλλά όπως καταγγέλνει ο παραπονούμενος δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου θέλοντας να κακίσει το συμβάν καταγγέλει δημόσια την απραξία των Αρχών, όπως τη χαρακτηρίζει,  υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να δώσει μια σωστή απάντηση, κανένας που να αναλαμβάνει επίσημα να πάρει θέση για το περιστατικό και κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι στη θέση του σκύλου θα μπορούσε να ήταν ένα οποιοδήποτε παιδί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Παιδιά τι να πώ, αναφέρει σχολιάζοντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook… Εδώ και 3 μέρες προσπαθώ να βρω σε ποια δημόσια υπηρεσία να αποταθώ για να βρω το δίκαιό μου. Η μία υπηρεσία με στέλλει στην άλλη και η άλλη στην άλλη.. Και γω σας ερωτώ. Αν στη θέση του σκύλου μου του Κίτα βρισκόταν το μωρό μου? Ή όποιοδήποτε άλλο μωρό? Και η απάντηση αυτών? “Κύριε ο σκύλος που δάγκωσε το σκύλο σας δεν θεωρείτε βάση του νόμου μέσα στις επικίνδυνες φυλές των σκύλων, Πώς κάνετε έτσι? Σκύλο σκότωσε”

Σας υπενθυμίζω, συνεχίζει ο ιδιοκτήτης του ζώου που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, “η συγκεκριμένη ράτσα του σκύλου αυτού σκότωσε πριν 2 μήνες το 5χρονο μωρό στη Λεμεσό..

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συγκινηθούν οι δημόσιες αρχές και να δράσουν? Πρέπει πάντα να φτάνουμε σε ακραία στάδια για να αφήσουν κάποιοι τα γραφεία τους και τα air condition για να δράσουν? Παιδιά ξυπνήστε!!!

Είναι γεγονός ότι το περιστατικό πρέπει να προβληματίσει τις Αρχές και κυρίως το Κτηνιατρείο και την Αστυνομία και να παρθούν έγκαιρα μέτρα προστασίας πριν είναι αργά και φυσικά πριν στην θέση του νεκρού σκύλου βρεθεί ένα ανυπεράσπιστο παιδάκι.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ