20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Διατάγματα κράτησης νεαρών για υποθέσεις ναρκωτικών

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 27 και 24 ετών και δύο ημερών για 17χρονη για διερευνώμενη υπόθεση  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχής ναρκωτικών, παράνομη χρήση και παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης. 


Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν) μετά από πληροφορία, εντόπισαν χθες σε εγκαταλελειμμένα κτηνοτροφικά υποστατικά σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Μηλιού της  επαρχίας Πάφου, επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 15 – 60 εκατοστών περίπου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν να πλησιάζει στην περιοχή, αυτοκίνητο από το οποίο αποβιβάστηκε ένα πρόσωπο, το οποίο με τη χρήση φακού ενσωματωμένου σε κινητό τηλέφωνο εισήλθε εντός των υποστατικών και εξερχόμενος από αυτά είχε στην κατοχή του ένα μεγάλο πλαστικό παγούρι με νερό, ενώ προσέγγισε τα υπό καλλιέργεια φυτά με σκοπό να τα ποτίσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 27χρονο από την Πάφο , ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 27χρονου διαπιστώθηκε ότι σ` αυτό επέβαιναν ένας 24χρονος και μία 17χρονη.

Ακολούθως  συνελήφθηκαν ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και 17χρονη συνεπιβάτης για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ