24.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΠΑΦΟΣ: Διαμαρτύρονται και ανησυχούν οι καταστηματάρχες της Λαϊκής Γειτονιάς

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι καταστηματάρχες της Λαϊκής Γειτονιάς στην Πάφο σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com λόγω της πρόθεσης, όπως αναφέρουν, του Δήμου Πάφου να προχωρήσει σε αλλοίωση του σημερινού χαρακτήρα της περιοχής.

Οι ανησυχίες των ιδιοκτητών των 44 υποστατικών που δραστηριοποιούνται στην Λαϊκή Γειτονιά έχουν να κάνουν με τους σχεδιασμούς και τις ενέργειες του Δήμου Πάφου, όπως αναφέρουν, να μετακινήσει τα προϊόντα τους εντός των καταστημάτων, να αφαιρεθούν οι σχάρες και τα σημεία που κρεμάζουν σήμερα τα πράγματά τους.

Ήδη την περιοχή επισκέφθηκαν τόσο εκλεγμένοι όσο και υπηρεσιακοί και οι προθέσεις τους βρίσκουν αντίθετους στην ολότητά της τους ιδιοκτήτες οι οποίοι απευθύνθηκαν ήδη στην ΠΟΒΕΚ και ζήτησαν την παρέμβασή τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκείνο που ζητάμε, συμπληρώνουν, είναι ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να επισκεφθούν την περιοχή, να ενημερώσουν επίσημα για το τι σκέφτονται να κάνουν και μέσα από μια διαβούλευση και κοινή απόφαση να παρθούν εκείνες οι λύσεις που όντως να ευπρεπίσουν αφενός την περιοχή αλλά αφετέρου να μην πλήξουν την εμπορικότητά της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ