19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Διαβάστε τι είπαν οι γιατροί στους ανακριτές της Αστυνομίας για την υπόθεση με τους αλλοδαπούς

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε στην Πάφο και το παγκύπριο απο χθες που έσκασε σαν βόμβα η είδηση για την επικείμενη σύλληψη των δύο γιατρών απο την Πάφο σε σχέση με διερευνόμενη υπόθεση υπόθεση  παράνομης  εργοδότησης αλλοδαπών.

Οι δύο παθολόγοι, ηλικίας 49 και 68 χρόνων αντίστοιχα οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν αργά το απόγευμα απο την Αστυνομία οδηγούνται σήμερα ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για να εκδοθεί ένταλμα προσωποκράτησής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress, μετά τη σύλληψή τους ο ένας εκ των δύο  γιατρών μιλώντας στους ανακριτές της υπόθεσης αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας πως όντως ο 80χρονων που επίσης συνελήφθηκε είναι πελάτης του και μάλιστα ότι του έπερνε ηλικιωμένους φίλους του και τους εξέταζε ωστόσο αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι πέραν της ιατρικής εξέτασης και της γνωμάτευσης που έκανε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα πάντοτε με αποκλειστικές πληροφορίες ο γιαατρός ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ ότι για να δώσει ιατρική γνωμάτευση έκανε πάντοτε εξέταση και ποτέ δεν έδωσε εικονικό χαρτί σε οποιονδήποτε.

Απο την πλευρά του ο δεύτερος γιατρός δεν είπε ακόμη τίποτα συγκεκριμένο κάτι που ααναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ορών όταν θα ανακριθεί και φυσικά μετά την απόφαση του Δικαστηρίου Πάφου για να παρααμείνει υπο κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες τις υπόθεσης πατώντας ΕΔΩ

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ