24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ δημοφιλής προορισμός και για αθλητές!

Εδραιώνεται όλο και περισσότερο η Πάφος στον χάρτη των Αθλητικών Προορισμών. Δεκάδες αθλητές διεθνούς φήμης την χειμερινή περίοδο στην Πάφο. Αρκετές αθλητικές διοργανώσεις  παγκόσμιου επιπέδου.

Συνεχίζεται η αυξημένη ζήτηση και τους επόμενους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο για φιλοξενία Αθλητών και  παροχή υπηρεσιών σε δεκάδες μεμονωμένους αθλητές και αθλητικές ομάδες υψηλού επιπέδου.

Πολύ δημοφιλής η Πάφος, Γεροσκήπου, Πέγεια καθώς και η ύπαιθρος ιδιαίτερα στα αθλήματα που έχουν προτεραιότητα για την Επαρχία όπως Αθλήματα στίβου, ποδοσφαιρικές ομάδες,  ποδηλάτες, τριαθλητές, ομάδες κολύμβησης καθώς και συμμετέχοντες σε διάφορες αθλητικές διοργανώσεις παγκόσμιου επιπέδου .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η συντονισμένη προσπάθεια που άρχισε τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται παράλληλα με τις έντονες προσπάθειες επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα και την στήριξη του ΚΟΤ. Ξενοδόχων  και των τοπικών φορέων. Με συμμάχους τις καιρικές συνθήκες, τον ήπιο χειμώνα,   την καλή σχετικά προσβασιμότητα από αέρος, την ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, την πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και η Παφίτικη φιλοξενία εδραιώνουν όλο  και πιο πολύ την επαρχία ως προορισμό για αθλητές και προσθέτουν ένα ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα  στην περαιτέρω  διαφοροποίηση της Πάφου από άλλους ανταγωνιστές.

Όπως ανέφερε η συντριπτική πλειοψηφία υψηλού επιπέδου αθλητές που είχαν την ευκαιρία  να προπονηθούν στην περιοχή “είμαστε κατενθουσιασμένοι με την Πάφο και η περιοχή έχει όλα τα αναγκαία συστατικά για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στις προτιμήσεις των αθλητών υψηλού επιπέδου αλλά και στο παγκόσμιο χάρτη προορισμών για προετοιμασία αθλητών”

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά ιδιαίτερα τους διάφορους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται ή περιλαμβάνουν την περιοχή στα προγράμματα τους αλλά και τους ξενοδόχους, τον Κ.Ο.Τ καθώς και τις Τοπικές αρχές για τις συνεχείς προσπάθειες για ανάπτυξη της μορφής αυτής του τουρισμού.

Η ΕΤΑΠ διαβεβαιώνει τους ενασχολούμενους με τον αθλητικό τουρισμό ότι θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή δράσης αλλά και αρωγός στις ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Μέσα από μια συλλογική προσπάθεια η Πάφος συνεχίζει την ανοδική της πορεία για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά ως προορισμός για αθλητές και αθλητικό τουρισμό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ