20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Βάφτηκε ξανά με αίμα η άσφαλτος- Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σε 24ώρες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν καλά καλά στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο απο το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αργάκα με θύμα τον 24χρονο Ανδρέα Ανδρέου απο την Μεσόγη νέο θανατηφόρο, με θύμα 53χρονο αυτή τη φορά, ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο θυμάτων της ασφάλτου.


Συγκεκριμένα ήταν λίγο μετά τη μία, ξημερώματα Σαββάτου 29 Οκτωβρίου, όταν 53χρονος βρετανός ο οποίος οδηγούσε απο την Πέγεια προς την Πάφο σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πέγεια κάτω απο συνθήκες που διερευνούνται έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί, ακολούθως να καταλήξει σε χωράφι και να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Ο 53χρονος ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Πέγειας, έφερε προσθετικά μέλη και στα δύο του πόδια και η Αστυνομία εξετάζει τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες προκλήθηκε το μοιραίο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να αναφέρουμε ότι απο τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου σε παρακείμενο χωράφι, όπως μπορείτε να διακρίνετε και απο τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com  λίγα λεπτά αργότερα, ο 53χρονος με βρετανικό διαβατήριο, βρήκε φρικτό θάνατο.

Δημοσκόπηση PafosPress: Πόσο ικανοποιημένος είσαι απο την πορεία των έργων ανάπλασης στην Πάφο;

Ο άτυχος βρετανός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός απλώς διαπίστωσε το θάνατό του. Η νενομισμένη νεκροψία επί της σωρού του αναμένεται να ρίξει περισσότερο  φως στην υπόθεση αφού δεν αποκλείεται το ατύχημα να προκλήθηκε απο παθολογικά αίτια.

Να θυμίσουμε ότι μερικά μέτρα πιο κάτω, μια εβδομάδα νωρίτερα έχασε τη ζωή του συνταξιούχος απο την Τσάδα, ο οποίος διασταύρωνε για να πάει να χαιρετήσει σε γάμο σε αίθουσα δεξιώσεων.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου.

1a

1s

14a

Πηγή: PafosPress.com

Δημοσκόπηση PafosPress

[totalpoll id=”15045″]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ