20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 19χρονης- Τι έδειξε η νεκροψία;

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η νεκροψία επι της σορού της άτυχης 19χρονης απο τη Σκωτία η οποία διεμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια και χθες το απόγευμα έχασε αιφνιδίως τη ζωή της. Τη νενομισμένη νεκροψία διενήργησε νωρίς το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η άτυχη 19χρονη έχασε τη ζωή της απο ασφυξία. Περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής Σκωτσέζας αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Να θυμήσουμε ότι άτυχη νεαρή η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμού , δυσκολία στην αναπνοή της και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ