21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αρνείται τις κατηγορίες ο 20χρονος πήγε να ψηφίσει για τον αδερφό του 

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απάντησε ο 20χρονος που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία μετέβη στην θέση του αδερφού του να ψηφίσει.

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και  απάντησε μη παραδοχή στα αδικήματα που αντιμετωπίζει της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπείας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις  4.7.2018  για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος μετέβη την  Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο στη Γεροσκήπου προκειμένου να ψηφίσει στη θέση του δίδυμου αδερφού του.

Αρχικά είχε ψηφίσει ο ίδιος και ακολούθως ρώτησε αν μπορούσε να ψηφίσει για τον αδερφό του. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση και του είπαν ότι έπρεπε να έρθει ο ίδιος προσωπικά αφού μετέβη σπίτι του και άλλαξε τα ρούχα του επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο με την ταυτότητα του αδερφού του με σκοπό να ψηφίσει για τον αδερφό του.

Ωστόσο αφού έκανε την εγγραφή του υπέγραψε στο εκλογικό κατάλογο και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να ψηφίσει, εκεί έγινε αντιληπτός από την αστυνομικό που ήταν καθήκον η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.

Ακολούθως αφού ανακρίθηκε στα Γραφεία του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ