27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: ΑΠΟΨΕ η “παλιά” Πόλη συστήνεται στους κατοίκους της (ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ)

Η µεταµόρφωση της Παλιάς Πόλης της Πάφου είναι πλέον γεγονός!

Τα έργα έχουν ολοκληρωθεί ή οδεύουν προς ολοκλήρωση και πλέον όλοι µας, φορείς και επαγγελµατίες της περιοχής έχουµε µπροστά µας µια κορυφαία πρόκληση: Την προβολή του νέου αυτού προορισµού σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες και την καθιέρωση του ως ενός σηµαντικού µέρους που πρέπει να επισκεφτούν.

Μέσα από ένα ολοκληρωµένο σχέδιο προβολής, ευελπιστούµε να αναδείξουµε τους κρυµµένους θησαυρούς της Παλιάς Πόλης και να αυξήσουµε την επισκεψιµότητα της περιοχής. Να προσδώσουµε στους επισκέπτες µια ολοκληρωµένη εµπειρία, η οποία περικλείεται και στο µότο µας “see, shop, dine” και να επαναφέρουµε την ανάπτυξη και την πρόοδο στην περιοχή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σας προσκαλούµε στην παρουσίαση της νέας Ταυτότητας της Παλιάς Πόλης που θα γίνει την Πέµπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:15 στο Χάνι του Ιµπραήµ. Σκοπός µας είναι η ευαισθητοποίηση και συµµετοχή όλων των µελών και φορέων για ενίσχυση της παλιάς πόλης, για υγιής επιχειρήσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Πρέπει όλοι µας να καταλάβουµε πως είναι αναγκαίο να συµµετάσχουµε σε αυτό το σύνολο το οποίο θα µας προσδώσει µια µεγάλη δυναµική:

– Σήµα κατατεθέν προς τον πελάτη (χάρτες, διαφηµιστικά)
– Ενίσχυση δυναµικής του έργου για καλύτερα αποτελέσµατα
– Αναγνωρισιµότητα του προορισµού (σαν υπαίθριο εµπορικό κέντρο)
– Είµαστε µέρος µιας εµπειρίας και µιλάµε την ίδια γλώσσα
– Επιµερισµός του κόστους προώθησης στα µέλη του συνόλου
– Αποτελεσµατικότερη προσέλκυση επισκεπτών
– ∆υναµικότερη διεκδίκηση αιτηµάτων επαγγελµατιών της περιοχής

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ