19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Παρολίγο να σφάξουν τον 36χρονο για τη δυνατή μουσική (ΦΩΤΟ)

Η δυνατή μουσική ήταν η αφορμή που ξέσπασε χθες το βράδυ ο καβγάς ανάμεσα στις δυο παρέες νεαρών που κατασκηνώνουν στο κατασκηνωτικό χώρο Πόλεως Χρυσοχούς που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός νεαρού ηλικίας 36 χρόνων απο τη Λάρνακα. 


Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει όλα ξεκίνησαν ότι μια παρέα νεαρών απο τη Λευκωσία που κατασκηνώνει στην Πόλη Χρυσοχούς ζήτησε απο παρέα νεαρών απο τη Λάρνακα που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που τραυματίστηκε φαίνεται να ενοχλήθηκε απο τον τρόπο που η παρέα του προσεγγίστηκε απο τους “γείτονες” με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να προκληθεί συμπλοκή μεταξύ των νεαρών.

Απο τον καβγά, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι απο άλλο νεαρό πρόσωπο απο τη Λευκωσία στην πλάτη με αποτέλεσμα να διακομισθεί τραυματίας στη μία τα ξημερώματα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.

Ο 36χρονος όπως διαφάνηκε από την εξέταση που έγινε από τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη . Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση του περιγράφεται εκτός κινδύνου.

Τα αίτια της πρόκλησης του τραύματος του διερευνώνται από την Αστυνομία η οποία αναζητά συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ εξετάζει απόπειρα φόνου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ