21.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΠΑΦΟΣ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: “Θερμόαιμος” Παφίτης βγήκε γυμνός στην αυλή να δείρει τους γείτονες (Video-pics)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Τετάρτη το βράδυ η Αστυνομία το οποίο έλαβε χώρα σε μεγάλη κοινότητα της Παφου το όνομα της οποίας κατέχουμε όμως δεν δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com Ελληνοκύπριος άνδρας, γύρω στα πενήντα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από νεαρό ζευγάρι, επίσης Ελληνοκύπριους, ότι τους επιτέθηκε και τους εξύβρισε ρίχνοντας τους μάλιστα τούβλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα απο τους δυο.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό ο “θερμόαιμος” κύριος βγήκε στην αυλή του σπιτιού του, εντελώς γυμνός, εκτοξεύοντας απειλές και ύβρεις προς τους νεαρούς γείτονές του. Παρά την προσπάθεια της συζύγου του να τον ηρεμήσει, λέγοντας του μάλιστα ότι θα τον καταγγείλουν που βγήκε έξω γυμνός, ο …νευρικός κύριος δεν πτοήθηκε ρίχνοντας και αντικείμενα προς το νεαρό ζευγάρι όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει, αν η υπόθεση τελικά προχωρήσει, θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές μεταξύ των οποίων και της πρόσκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης αφού ο νεαρός επισκέφθηκε γιατρό παραπονούμενος για τραύμα απο ρίψη αντικειμένου, της εξύβρισης, του εκβιασμού καθώς και της προσβολής δημοσίας αιδούς.

Το περιστατικό και τις καταγγελίες επιβεβαίωσε στο PafosPress.com Αστυνομική πηγή η οποία ωστόσο ανέφερε πως το περιστατικό δεν έληξε αλλά δεν προχώρησε κιόλας αφού εκκρεμεί η οριστική επιθυμία των παραπονούμενων για να προχωρήσει ή όχι η υπόθεση νομικά.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα παράπονο για τα σκυλάκια των γειτόνων το οποίο εξελίχθηκε σε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της συζύγου του “θερμόαιμου” κύριου και του ζευγαριού όταν κάποια στιγμή αυτός βρήκε έξω …τσίτσιδος και εκνευρισμένος να λύσει το πρόβλημα.

Με τη χρήση της Τεχνολογίας και με αυξημένη φωτεινότητα φαίνεται καρέ καρέ η προσπάθεια επίθεσης

Τα πιο πάνω κωμικοτραγικά το νεαρό ζευγάρι τα κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του για το οποίο ήδη είναι ενήμερη και η Αστυνομία.

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε το βίντεο και σας το παρουσιάζει με μωσαϊκό και διαφοροποιημένες τις φωνές για ευνόητους λόγους. Να σημειωθεί ότι κατέχουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση (χωριό, διεύθυνση, ονόματα, κ.ο.κ.)

Απολογούμαστε για την κακή ποιότητα του βίντεο στο οποίο ουσιαστικά ακούγονται μόνο οι διάλογοι όμως με αυξημένη φωτεινότητα θα διακρίνονταν τα πρόσωπα των συντελεστών και χωρίς αλλάγή στον ήχο θα ήταν ολοκάθαρες οι φωνές τους κάτι που θα καθιστούσε το συγκεκριμένο άρθρο παράνομο και αντιδεοντολογικό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ