17.9 C
Paphos
Friday, May 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αν είναι δυνατόν – Μπήκαν σε αυλή σπιτιού και δηλητηρίασαν τα 4 σκυλάκια της οικογένειας [φωτος]

Ένα πραγματικά θλιβερό περιστατικό συνέβη χθες στην περιοχή Αργάκα της Πάφου όταν οικογένεια εντόπισε τα τέσσερα σκυλάκια της να χαροπαλεύουν μετά από δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια των σκυλιών η οποία μίλησε στο PafosPress.com, ανέφερε ότι τα τέσσερα σκυλάκια της οικογένειας δύο χάσκι μερικών μηνών και δύο μικρόσωμα ημίαιμα, βρίσκονταν στην εσώκλειστη αυλή της οικογένειας όταν άγνωστος ή άγνωστοι μπήκαν μέσα και τοποθέτησαν δηλητήρια με αποτέλεσμα τα δύο από τα τέσσερα σκυλάκια δυστυχώς να μην τα καταφέρουν ενώ τα δύο μερικών μηνών χάσκι να παλεύουν για να κρατηθούν στην ζωή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε “με τη καρδία μπορείς να κάνεις κακό σε αυτά τα 4 πανέμορφα σκυλιά…τι άνθρωπος είσαι; Να μπεις μεσα ‏ σε ξένο σπίτι για να δηλητηριάσεις.. να τα κάνεις να υποφέρουν και να απομακρυνθούν από την οικογένειά τους, το σπίτι τους, τους ανθρώπους τους και γενικά από τη ζωή τους. Και θες να λέγεσαι άνθρωπος; Αν είσαι εσύ άνθρωπος εγώ παραιτούμαι την ανθρωπότητα..!!”

Όπως είπε στο PafosPress.com, η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες.

Όπως και να έχει δύο υπέροχα σκυλάκια δεν υπάρχουν πλέον και άλλα δύο αυτή τη στιγμή παλεύουν για να ζήσουν.

Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες αποτρόπαιες και απάνθρωπες πράξεις και ευχόμαστε τα δύο μικρά και πανέμορφα χάσκι να επιστρέψουν σώα στην οικογένειά τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ