23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Αν ακόμη δεν ανακαλύψατε την Happy Garden…εσείς χάνετε (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Το Happy Garden είναι ένα νέο φυτώριο που ξεκίνησε τη λειτουργία του απο την έμπνευση ενός πολυμήχανου, ακούραστου νέου άνθρωπου, του Αγάπιου Πολυβίου.

Μετά τις σπουδές τους ο Αγάπιος και αφού πέρασε σχεδόν απο όλα τα φάσματα εργασίας μέσα στην κοινωνία της Πάφου αποφάσισε να στρέψει την προσοχή του στη μεγάλη του αγάπη για την Γεωπονία, τη Φύση και την Οικολογία.

Φιλοσοφία του Happy Garden , όπως λέει μιλώντας στο PafosPress.com είναι η εισαγωγή καινοτόμων συστημάτων μέσα απο τον κλάδο που θα εξυπηρετήσουν και θα προσφέρουν τον μέγιστο επαγγελματισμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη του Happy Garden.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Happy Garden αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας happylifecy.com με έδρα την Πάφο και αποτελείται απο έμπειρους, νέους εξειδικευμένους γεωπόνους που έχουν στόχο την εξέλιξη και την πρωτιά στον πρωτογενή τομέα. Εκεί δηλαδή που η Ευρώπη και όλες οι ανεπτυγμένες αγορές δίνουν το βάρος τους.

Πλεονέκτημα της εταιρείας αποτελεί η άριστη συνεργασία με του πελάτες, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και φυσικά οι προσιτές τιμές.

Το Harry Garden λειτουργεί και ως Φυτώριο προσφέροντας Κλάδεμα και Εμβολιασμό φυτών, Γεωργικά Εφόδια καθώς και Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση κήπων.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι θα καλυφθούν οι ανάγκες σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον κήπο σας ή άλλες γεωργικές επενδύσεις.

Στο χώρο μας, προσθέτει ο κ. Πολυβίου, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φυτά και γεωργικά προϊόντα. Μεταξύ άλλων διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα γλαστρών και μεταλλικών βάσεων σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, που μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα.


Η Happy Garden έρχεται και στο σπίτι σας. Αν επιθυμείται την κατασκευή και την συντήρηση του κήπου σας αποτελεί αξιόπιστη λύση. Προσφέρει στον πελάτη όχι μόνο τη δημιουργία του κήπου αλλά και τις συμβουλές τους για να σας βοηθήσουν να έχετε τον κήπο που εσείς ονειρεύεστε.

Η όρεξη για δουλεία οι πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες μας είναι αυτά που κάνουν τον πελάτη ναμας εμπιστευτεί.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 99420284, 97878451
Email: [email protected]
Facebook: happy garden cy

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ