28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ανακαλύψαμε περιοχή γυμνιστών σε πολυσύχναστο μέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λογικα εκεί που βρίσκεται το συγκεκριμένο σημείο δεν πλησιάζει άνθρωπος. Απόκρυμνη περιοχή, βραχώδης και κακοτραχηλη. Για να προσεγγίσεις το σημείο χρειάζεσαι τις ελάχιστες ορειβατικές ικανότητες.


Μερικά μέτρα πιο πίσω βράχια και ένας μικρός κολπίσκος κάπως απρόσιτος και ακατάλληλος λόγω της μορφολογίας της περιοχής για κολύμπι. Τι κι’ αν όμως όλα αυτά είναι αποτρεπτικά για να πλησιάσει κανείς και να απολαύσει τον ήλιο και το τοπίο στη Γερόνησο του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Εκεί, μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων κάποιοι επισκέπτονται φανατικά τον χώρο και τολμούν βγάζοντας τα όλα και κάνοντας γυμνισμό κάτω απο τον θεραπευτικό ήλιο της Κύπρου, απολαμβάνοντας την μυρωδιά του ιωδίου και την αλμύρα της θάλασσας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ματάκηδες με τις μηχανές 

Κάποιοι φαίνεται πως γνωρίζουν ότι στο σημείο συχνάζουν γυμνιστές και συχνά, αν βρεθείς στην περιοχή, θα διαπιστώσεις ότι ορισμένοι μηχανόβιοι, “αράζουν” σε συγκεκριμένο μέρος και προσπαθούν να πάρουν …μάτι.

Αδιάκριτοι αυτοί, αδιάκριτοι και εμείς ρωτήσαμε έναν απο αυτούς τι ακριβώς βλέπει και χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο …εξαφανίστηκε.

Πολυσύχναστη περιοχή

Μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω δεσπόζει της περιοχής η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και το γραφικό λιμανάκι που τώρα το Καλοκαίρι σφίζουν και τα δυο απο ζωή.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ