17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ανάστατη η Αρμίνου- “Αιτία πολέμου” ένα πλακόστρωτο στην Αγία Μαρίνα (εικόνες)

Ανάστατη είναι η κοινότητα Αρμίνους στην Πάφο λόγω ενός πλακόστρωτου το οποίο δίχασε τους κατοίκους και τις τοπικές Αρχές.

Συγκεκριμένα το πλακόστρωτο στην Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας εδώ και καιρό, όπως πληροφορούμαστε, είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στην Κοινοτική Αρχή, την Εκκλησιαστική αρχή και την Μητρόπολη Πάφου να κατασκευαστεί και να γίνει με πέτρα για να συνάδει με την ευρύτερη περιοχή αφού όλα τα κτίρια γύρω είναι κτισμένα με πέτρα.

Όπως καταγγέλλει ο κοινοτάρχης της Αρμίνου Ανδρέας Πέτρου, στο PafosPress.com, παρά την απόφαση αυτή ένα μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής προχωρεί αυθαίρετα, όπως ισχυρίζεται, τοποθέτησε αμμοχάλικα (κράσιερα) γύρω από την εκκλησία ως βάση για να κατασκευάσει έτοιμο σκυρόδεμα το γνωστό σε όλους μας σταμπωτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ενέργεια αυτή δημιούργησε ένταση και αναστάτωση σε μεγάλη μερίδα κατοίκων οι οποίοι με πρωτεργάτες τους Κοινοτάρχης και Ιερέα της κοινότητας διαμαρτύρονται έντονα προσπαθώντας να αποτρέψουν τη συγκεκριμένη ενέργεια η οποία θεωρούν ότι είναι και αυθαίρετη αλλά και δεν συνάδει με το όλο περιβάλλον.

Για το θέμα, δεδομένου του τριημέρου και της μη λειτουργίας των αρμόδιων υπηρεσιών, Επαρχιακής Διοίκησης και Μητρόπολης, γίνεται προσπάθεια να ενημερωθούν τόσο η Έπαρχος Πάφου όσο και ο Μητροπολίτης Γεώργιος σε μια προσπάθεια να ανασταλούν οι εργασίες και να προχωρήσουν μόνο κατόπιν έγκρισης των συμφωνηθέντων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ