21.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ανάδοχος παιδιού η Ομοσπονδία Γονέων των Νηπιαγωγείων- Διδάσκει αγάπη δια του παραδείγματος 

Με την ευκαιρία της ημέρας των Χριστουγέννων αλλά και των γιορτών της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων που ακολουθούν η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Πάφου έυχεται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.

Η γέννηση Του Θεανθρώπου σε όλο τον κόσμο αποτελεί τον ύψιστο συμβολισμό αγάπης και την ταυτόχρονη προσπάθεια όλων μας να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και αλληλέγγυοι για μια καλύτερη κοινωνία, ένα καλύτερο κόσμο, για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Σήμερα εν έτει 2019 αποτελεί δυστυχώς παραδοχή ότι κάποια από τα παιδιά, σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, δεν είναι εξίσου τυχερά με άλλα και δεν απολαμβάνουν κάποια αγαθά που σε σύγχρονες κοινωνίες θεωρούνται δεδομένα. Σήμερα κάποια παιδιά εξακολουθούν δυστυχώς να πεθαίνουν από πείνα, να ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, να εργάζονται από την στιγμή που θα περπατήσουν για τα προς το ζειν ή ακόμη και να κρατάνε όπλα για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Η κατοικία, η εκπαίδευση ακόμη και η οικογένεια δεν είναι δυστυχώς για όλα τα παιδιά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Ομοσπονδία μας θέλοντας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στην προσπάθεια, όλα τα παιδιά να έχουν τις ίδες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα, θέλει να σας ενημερώσει ότι μόλις πρόσφατα, προχώρησε στην συμβολική Αναδοχή ενός παιδιού μέσω της ActionAid (κωδικός πράξης αναδοχής: TR00221395).

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Μιχαήλ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας, μέσω της ανακοίνωσής αυτής, θέλουν να παροτρύνουν όλους τους φορείς, σωματεία ή Ομοσπονδίες να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ή ανάλογες πράξεις δείχνοντας στην πράξη ότι η αγάπη δεν πρέπει να είναι ζητούμενο αλλά δεδομένο. Τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξαιρέτως φυλής, θρησκείας, χρώματος ή εθνικότητάς έχουν δικαίωμα να ζουν σε υγιείς συνθήκες, δίχως πολέμους, δίχως φτώχια, δίχως δυσκολίες.

Χρόνια πολλά και καλό νέο έτος!

Πως να είσαι Άγιος Βασίλης κάθε μέρα; 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ