21.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ακατάλληλα τα κρατητήρια της νέας Αστυνομίας- Μεταφέρθηκαν αλλού οι κρατούμενοι

Ακατάλληλα κρίθηκαν τα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Πάφου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ακαταλληλότητα των κρατητηρίων προέκυψε στο σύστημα ηλεκτρικής εγκατάστασης με αποτέλεσμα να αναγκάσει την Αστυνομική Διεύθυνση να μεταφέρει προσωρινά τους κρατούμενους σε άλλο σταθμό και συγκεκριμένα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το πρόβλημα προέκυψε μετά απο επιστολή του υπεύθυνου του σταθμού στην οποία περιγραφόταν αναλυτικά η κατάσταση στο σταθμό. Μεταξύ άλλων καταγράφηκαν το ηλεκτρικό πρόβλημα με τα κρατητήρια αλλά και το ότι ο σταθμός μπάζει κυριολεκτικά νερά απο παντού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κτίριο όπως πληροφορούμαστε με κάθε βροχόπτωση στάζει νερό με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τοποθετούν κουβάδες σε διάφορα σημεία του κτιρίου για να μαζεύουν τα νερά και να μην πλημμυρίσουν.

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι ήδη δόθηκαν οδηγίες απο τον Αστυνομικό Διευθυντή για επιδιόρθωση των προβλημάτων τα οποία ουσιαστικά βγήκαν στην επιφάνεια με τις πρώτες βροχές. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Αστυνομικός σταθμός είναι σχετικά καινούργιος αφού δόθηκε απο τους εργολάβους του έργου στην Αστυνομία μόλις πριν μερικά χρόνια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ