23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε να προλάβει χθες βράδυ η Πυροσβεστική- Φωτιά σε αυλή σπιτιού

Φωτιά που εκδηλώθηκε σε σωρό ελαστικών αυτοκινήτων  στην περιοχή της Κισσόνεργας έθεσαν σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου αλλά και σε δύο άλλες περιπτώσεις στο Μέσα Χωριό και στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το μήνυμα για την εκδήλωση της φωτιάς λήφθηκε στις 05:56 σήμερα τα ξημερώματα. Στην σκηνή έσπευσε όχημα του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου μέλη του οποίου  κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενο χώρο.

Από την φωτιά τα ελαστικά  των οχημάτων καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση όχημα της πυροσβεστικής έσπευσε λίγο πριν τις 4 τα χαράματα στην κοινότητα του Μέσα Χωριού αφού η φωτιά που είχαν ανάψει χτες το βράδυ για το έθιμο της λαμπρατζιάς δεν είχε κατασβηστεί πλήρως. Η φωτιά κατασβέστηκε σε άμεσο χρόνο με την άφιξη των μελών του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου.

Σε κινητοποίηση τέθηκε η πυροσβεστική και για φωτιά που εκδηλώθηκε σε εγκαταλειμμένη οικία στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική , η φωτιά ξέσπασε στις 08:45 το πρωί . Μέλη της πυροσβεστικής έσπευσαν με ένα όχημα στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως η φωτιά ξεκίνησε από στρώμα που βρίσκονταν εντός της εγκαταλειμμένης κατοικίας.

Η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα προτού αυτή επεκταθεί στην υπόλοιπη οικία και σε παρακείμενα σπίτια.Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ