19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ένταλμα σε βάρος 35χρονου που εξύβρισε αστυνομικό και αποκάλεσε τον Αρχηγό «κλόουν»

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου από την Πάφο εξέδωσε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο απέστελλε μέσω Facebook υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα σε αστυνομικό ενώ σε δημόσια ανάρτηση του αποκάλεσε τον Αρχηγό της δύναμης «κλόουν».


 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ενώπιον της αστυνομίας υπάρχει καταγγελία από μέλος της δύναμης ότι ο 35χρονος, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, του απέστειλε διάφορα μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook υβριστικού και προσβλητικού περιεχομένου ενώ τον αποκάλεσε «έμπορο ναρκωτικών».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης το ίδιο πρόσωπο, σε δημόσια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αποκάλεσε τον Αρχηγό της αστυνομίας «κλόουν» ενώ έκανε αναφορά για «σύστημα παρακολούθησης» και «για μεγαλύτερη σύνδεση των πολιτικών και του οργανωμένου εγκλήματος από ότι στο εξωτερικό».

Μετά την καταγγελία του αστυνομικού που έλαβε τα συγκεκριμένα μηνύματα, το ΤΑΕ Πάφου εντόπισε την ταυτότητα του 35χρονου και αποτάθηκε στο δικαστήριο για έκδοση εντάλματος σύλληψης του με τον ύποπτο να καταζητείται από χθες το απόγευμα.  [Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ