22.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Άγιο είχε οδηγός που παραλίγο να πέσει απο ύψος 5 μέτρων σε γνωστή παραλία

Άγιο είχε στην κυριολεξία ο οδηγός του αυτοκινήτου της φωτoγραφίας που το PafosPress.com έλαβε απο αναγνώστη μας όταν κάτω απο άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητό του “κόλλησε” στην κυριολεξία στον παραλιακό πεζόδρομο στην περιοχή της Δημοτικής παραλίας του ΣΟΔΑΠ.


Όπως μπορείτε να διακρίνετε από τη φωτογραφία ο οδηγός φάνηκε τυχερός στην ατυχία του αφού το οχημά του μόλις για μερικά εκατοστά ακόμη θα υποχώρησε στο κενό ύψους πέντε μέτρων.

Το αυτοκίνητο το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κυριολεξία κρεμασμένο μεταξύ κενού και πεζόδρομου συγκεντρώνει τα βλέμματα των περαστικών αφού είναι γνωστό ότι το σημείο το χρησιμοποιούν συνεχώς αρκετοί συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες για τον περίπατο ή τη γυμναστική τους. 

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσοι απο εσάς επιθυμούν να δουν τις φωτογραφίες τους να δημοσιεύονται, τα παράπονά σας να αποκτούν δημοσιότητα αλλά και γενικά οτιδήποτε ευτράπελο συναντήσετε στο δρόμο σας μη διστάσετε να μας τα στέλνετε στο email: [email protected] αλλά και με μήνυμα στη σελίδα μας στο FACEBOOK.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ