19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΙΤΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ: Yπερεξουσίες απο κάποιους στο Νοσοκομείο Πάφου

Εκνευρισμός και δυσφορία φαίνεται να παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με τις φήμες να θέλουν συγκεκριμένο στέλεχος της μονάδας να παρουσιάζεται ως υπεργιατρός και να έχει άποψη για τα πάντα.

Οι “καταγγελίες” που έφθασαν στο PafosPress κάνουν λόγω για υπέρβαση εξουσίας, παρέμβαση σε διαδικασίες χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, παραγνώριση πρωτοκόλλων και διάφορα τα οποία μαζεύονται ανησυχητικά σιγά σιγά και κανένας δεν ξέρει που αλήθεια θα οδηγήσουν.

Το τελευταίο περιστατικό, το οποίο μοιάζει να αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα για να ξεχειλίσει το ποτήρι, ήταν η αλλαγή εβδομαδιαίων προγραμμάτων εργασίας των γιατρών χωρίς καμία εξουσιοδότηση, χωρίς προηγούμενη έγκριση απο τη διεύθυνση και φυσικά χωρίς να έχουν γνώση οι ιατρικές υπηρεσίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα πιο πάνω συμπεράσματα και οι καταγγελίες δεν αποτελούν απλά προϊόν μιας κοινωνικής συζήτησης (κουτσομπολιού) στους διαδρόμους του Νοσοκομείου αλλά διασταυρωμένες πληροφορίες για τις οποίες αν χρειαστεί θα επανέλθουμε πιο συγκεκριμένα με ονόματα και αποδειχτικά στοιχεία των όσων καταγράφουμε.

Οι καλές οι γλώσσες λένε μάλιστα ότι πίσω απο όλα αυτά υπάρχουν, ή τουλάχιστον χρησιμοποιείται ευρέως ότι υπάρχουν και “πολιτικές πλάτες” υψηλά ιστάμενων προσώπων στο Υπουργείο και σε πολιτικό κόμμα.

Στο επανιδείν…

Η Αριστίνδην 😉

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ